Populaire kindercampings in Zeeland

  • Luxe chalets én een binnenzwembad
  • De camping is het hele jaar geopend
  • Kidsvertier in de vakanties en natuurweide met schaapjes
  • Watersportparadijs aan het Veerse Meer en zéér geschikt voor kinderen
  • Verwarmd buitenzwembad & nieuw binnenzwembad 2021
  • Zeil- en surfschool, brasserie en recreatieteam
  • Strandhuisjes écht op het strand van Cadzand
  • Aan de schoonste stranden van Zeeland
  • Met de kinderen relaxen, zonnen, zwemmen, wandelen en héél veel schelpen zoeken!

Alle kindercampings in Zeeland


Leuke uitstapjes in Zeeland

Zwierelantijn Indoor-Speeltuin

Laat je kinderen roetsjen van de glijbaantjes en griezelen in het spookhuis, héél erg veel te spelen hier in het grote indoor speelparadijs van Zwierelantijn in Aagtekerke.

Faunapark Flakkee

Faunapark Flakkee is een mooi groot dierenpark op Goeree Overflakkee met bijzondere diersoorten, een speeltuin en een restaurant met terras. Lekker voor de kids en leuk voor de afwisseling.

Ms-Onrust Rondvaarten

Maak een rondvaart op de Oosterschelde en je ziet de zeehonden van dichtbij. Wat kunnen ze heerlijk luieren op de zandbanken, af en toe komen ze in actie en gaan ze even een vette vis vangen. Geniet aan boord van de De Ms-Onrust van lekker eten, de rondvaarten zijn vrijwel dagelijks en het is een aantrekkelijk uitje voor het héle gezin.

A Seal zeehondencrèche

Ga met de kinderen naar het bezoekerscentrum ‘A Seal Zeehondenopvang’ in Stellendam en ze leren van alles over zeehonden, je ziet jonge en oude zeehonden en als het weer goed met ze gaat gaan ze terug in de natuur om weer zelf vissen te vangen.

Geitenboerderij De Mèkkerstee

Bij De Mèkkerstee even naar de geiten en kijken en leren hoe je nou toch van geitenmelk een zacht witte romige geitenkaas kunt maken. Best interessant allemaal en erg leuk voor de kids, verwen je kinderen met ijs van de boerderij en koop wat lekkers bij de landwinkel. De Mèkkerstee is gewoon een leuk kinderuitje tussen de geiten, moet je doen!

Mini Mundi

Mini Mundi is een tof kinderuitje, écht leuk voor jonge kinderen tot ongeveer 12 jaar. Binnenspelen, buiten in leuke kinderattracties, smul samen in het vernieuwde restaurant en ook goed om te weten, Mini Mundi is milieubewust!

Aqua Mundo Zwemparadijs

Superrr Vettt Zwemparadijs, het grootste en meest uitgebreide zwemparadijs in de buurt! Samen met de kids van de wildwaterbaan, de Turbo Tunnel is cool en voor kinderen zijn er heel veel mooie zwembaden, kinder-doe-baden, er is babyzwemmen, buiten zwemmen kan ook en volg eens een surf clinic of een duikles, heel tof!

ScheldeSafari

Wat een mooie en leuke ervaring, samen met de kinderen naar de zeehondjes op de Westerschelde, varen, genieten, veel beleven op de Westerschelde, dat doe je met de kids superleuk bij ScheldeSafari in Baarland.

Museumhaven Zierikzee

Prachtige historische platbodems, machtige scheepsmotoren, educatie en doe dingen voor de kinderen, de Museum in Zierikzee is een aantrekkelijk daguitje met de kinderen. Verleden en heden, alles komt hier samen!

Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant

Bij Berkenhof Tropical Zoo ontdek je met de kinderen een kleurrijke tropische wereld met kleine tropische diersoorten. Veel te spelen ook voor de kids en je smult er met het hele zin heerlijk in het restaurant.

Klimbos Zeeuwse Helden

Superleuk klimmen hoog door de bomen, veel klimparcoursen, ziplines, dit klimpark is geschikt voor alle leeftijden en ook voor de jonge klauteraars valt er hier heel veel te beleven op de kinderparcoursen.

Het Arsenaal

Het Arsenaal in Vlissingen is een tof kinderuitje tussen de zeepiraten, Nemo is er ook, het imposante zee-aquarium is gaaf en er is van alles te doen en te beleven voor de kinderen.

Polderhuis Westkapelle

Een leuke leerzame Zeeuwse kinderattractie met informatieve speurtochten, kinderen beklimmen vuurtorens en er valt hier van alles te spelen en te doen.

Watersnoodmuseum

Het is storm en heel hoog water in de nacht van 31 januari in 1953, de dijken breken door en wat volgt is één van de grootste overstromingen uit de Zeeuwse geschiedenis. Beleef en ervaar van alles over de watersnoodramp, hoor waargebeurde verhalen en de wederopbouw met de beroemde Deltawerken zijn het gevolg.

Deltapark Neeltje Jans

Zo veel te ontdekken en te ervaren op Deltapark Neeltje Jans, het is dan ook één van de allerleukste kinderuitjes van Zeeland! De stormvloedkering zie je van binnen, het grote zeeaquarium is prachtig, geniet van de zeeleeuwenshows, er is veel te spelen voor de kids en in de zomer zwem je er ook in het mooie Aqua Fun waterspeelpark met grote waterglijbanen.